VEELGESTELDE VRAGEN


Wat is jouw werkgebied?

Personal Coaching & Gedragstherapie geef ik in de Gooi & Vechtstreek. Ik ben jouw therapeut in: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Eemnes, Hilversum, Bussum, Loosdrecht en ook Almere.

Hoe moet ik een beeld vormen bij de sessie?

Ik ben een soort fitness coach die bij je op bezoek komt. Je huurt mij in omdat je professionele hulp op maatwerk wilt.  

Wat is het verschil tussen jou en ggz medewerkers? 

We hebben dezelfde opleiding gevolgd en oefenen ons vak uit met hetzelfde doel. Een toegepast psycholoog van de ggz is iemand die uit een protocollair beleid volgens de wetgeving en regels werkt binnen de normen van de verzekering. Als het jou helpt is het goed, als het niet helpt neem je met mij contact op. Bij mij heb je de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan de gesprekken die jou verder helpen.  

Moet je een stoornis hebben voor psychologische training? 

Nee hoor, als jij gebaat bent om een goede gesprekspartner te hebben om van ideeën te wisselen uit psychische standpunten dan sta ik voor je klaar. Van bedrijfspsychologie tot teambuilding die denkpatroon veranderen. 

Kan ik bij jou facturen declareren?

Ik schrijf facturen, dus je kan deze proberen bij je verzekering vergoed te krijgen. Afhankelijk hoe jouw polis is samengesteld. Zakelijk kan je ze gewoon afschrijven. 

Help je ook mensen met ernstige gedrag stoornissen?

Nee, ernstige persoonlijkheidsstoornissen binnen de maatschappij is een gemeentelijke taak. Maak jij je zorgen? Bel direct anoniem met professionals van Zorgwekkend Gedrag  (gratis)  0800 1205 Als je in een noodsituatie bent bel je altijd 112 

Wat voor mensen help je zoal?

Ik help iedereen die open staan om zichzelf te laten coachen. Denk aan job coaching, ondernemers die stuurloos zijn, gescheiden relaties, depressie, angsten ervaren zoals pleinvrees, relatie problemen, weduwnaren of mensen die het moeilijk hebben met hun geaardheid. 

Wanneer we gaan samenwerken kunnen we snel tot oplossingen komen. Individuen met ernstige persoonlijkheidsklachten, seksuele problemen of individuen die onder toezicht staan bij een psychiater, en/of adolescenten tot 18 jaar verwijs ik altijd door naar de huisarts.

Ik zoek als mediapersoonlijkheid een goede coach

Ja, ik denk dat wij een goede match kunnen zijn! In het verleden was ik werkzaam als: Fotograaf, cameraman en regisseur. Zo heb ik veel mensen begeleid om het maximale uit hun performance te halen.


Hoelang duurt een sessie?

60 tot 90 minuten op locatie 

Wat is jouw tarief? 

€150,- euro per uur excl. btw 

Worden mijn gegevens gedeeld met instanties?

Nee, ik werk professioneel en discreet. Je staat niet geregistreerd in het systeem van je plaatselijke gemeente. Mijn notities worden ook niet in een cloud verwerkt of met derden gedeeld. Privacy en loyaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. 

Doen wat je altijd deed. 

Dan krijg je, wat je altijd kreeg. 

Psycholoog voor mannen

Kom in gesprek, ik help je verder

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.