Waarom ik Coach 

Omdat ik er voor jou wil zijn. 

 Gelijkwaardigheid en saamhorigheid zijn de bouwstenen in mijn ontwikkeling geweest. Ik ben geboren en getogen in Friesland waar ik mijn doorzettingsvermogen heb ontwikkeld. Door de geharde Mediawereld in Hilversum en het ondernemerschap in de Gooi en Vechtstreek. Heb ik geleerd dat niets in het leven vanzelf gaat. Een maatschappelijke voorsprong of een invloedrijke familie heeft mij niet kunnen helpen in mijn ontwikkeling. Sterke nog, het werkte mij juist tegen. Mijn zoektocht naar een prettige leefomgeving in binnen en buitenland heeft mij gevormd waar ik veel van uiteenlopende culturen en morele normen heb geleerd. Uiteindelijk bracht het mij naar opleidingen in nlp-technieken en merkte op dat mijn veerkracht en incasseringsvermogen versterkte. Zo heb ik mezelf laten omscholen naar toegepast gedragspsycholoog, waar ik ethisch verantwoord door wetenschappelijk onderbouwde vakkennis uit de geestelijke gezondheidszorg hulp kan verlenen. Om balans te vinden in: Lichaam, geest, omgang met omgeving en uiteenlopende cognitieve oplossingen. 

INVESTEER IN JEZELF

Elke dag kunnen we waarnemen dat onze maatschappij vol zit met: Vooroordelen, betweterigheid, onzekerheden, angsten, en tegenstrijdigheden. Bij mij leer je met lastige situaties en irritante mensen omgaan. Belangrijker is dat je leert hoe je autonoom gebruik maakt van je eigen capaciteiten. Wanneer we samen je bewustwording hebben versterkt, zal je ervaren dat je onbewust disciplinair het maximale van je eigen vaardigheden toepast in het dagelijks leven. 

Stel jezelf de eerste vraag:

Hoe zal mijn leven eruit zien als er geen obstakels meer zijn?